Collega’s gezocht!

Wij zijn wegens enorme groei op zoek naar nieuwe dakdekkers (leeftijd tot 40 jaar) welke op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgever. Daarnaast mogen jonge mensen tot 25 jaar welke graag met de handen werken zich bij ons aanmelden om het vak te leren.

Wat bieden we?
De DNN-Groep biedt een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Alles is keurig geregeld volgens de geldende CAO. Daarnaast bieden wij scholing en cursussen, zodat vaktechnisch onze dakdekkers naar een hoger niveau worden gebracht. Bij DNN staat een leuke werksfeer met fijne collega’s bovenaan.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen voor een gesprek! Neem hierover contact op met Martijn Kerkdijk op telefoonnummer 0591 30 26 21 en of mailadres: martijn@dnn.nl.

DNN-Groep: “Partner in daken”