Verantwoordelijk ondernemen staat bij ons in hoog aanzien

Nieuws DNN

DNN Groep zet dakdekkersbedrijf voort met derde generatie

Met ingang van 14 oktober 2019 heeft de DNN Groep twee nieuwe grootaandeelhouders. Martijn en Jeroen Kerkdijk nemen de stap naar het directieschap terwijl Gerrit en Herman Kerkdijk kiezen voor een treetje lager op de ladder. Zo blijft het al meer dan 30 jaar oude bedrijf een familiebedrijf. De afgelopen jaren hebben de junioren Kerkdijk ter voorbereiding alle facetten van het vak en het bedrijf stap voor stap ervaren. Met steun van een hecht team van zeer betrokken medewerkers kijkt de onderneming vol vertrouwen uit naar een succesvolle voortzetting.

Duurzame dakbedekkingsystemen
Sinds de oprichting in 1986 is DNN gespecialiseerd in het aanbrengen van duurzame dakbedekkingsystemen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De DNN-Groep is een professionele en innovatieve dakdekkersorganisatie waarin meer dan veertig gekwalificeerde vakmensen werkzaam zijn. Met jarenlange ervaring en specialistische know-how in de dak- en bouwbranche is DNN een betrouwbare partner in nieuwbouw en renovatiewerk. Het bedrijf heeft zich daarnaast ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende en innoverende bedrijven op het gebied van daken en gevels in Nederland. Bij alle onderdelen van DNN wordt gewerkt vanuit een sterk familieverband waar goede samenwerking en dito eindresultaat hoog in het vaandel staan!

Betrokken
Zowel Gerrit als Herman Kerkdijk blijven nauw betrokken bij de organisatie en zullen ook voor klanten en leveranciers nog veelvuldig in zicht blijven. Op de vraag of beide senioren nu gaan genieten van een welverdiend pensioen is het antwoord stellig maar met een knipoog: “Nee, we zijn nog veel te betrokken en vol met ideeën voor de toekomst! Martijn en Jeroen zoeken het nu hogerop en wij houden de ladder op de grond nog even stevig vast!”.

40 jarig vakwerk

4 oktober 2018

Het oudste Wedeflex dak in haar 40 jarige historie is aangebracht door de vakmensen van DNN en staat in Drenthe. De rackethal in Assen is het oudste levensloop bewijs van het product Wedeflex. Al 40 jaar geen nieuwe dakbedekking hoeven toe te passen. DNN “partner in daken”.

Waarom kiezen voor DNN Groep?

Duurzaam uit overtuiging

Onze ambitie: een veilige, gezonde en schone omgeving voor iedereen.

Oog voor kwaliteit

De beste producten en materialen. Wij gaan voor het hoogst haalbare!

Meesters in het vak

Onze ervaren vakmensen vinden altijd een oplossing.

Dag en nacht bereikbaar

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. Het hele jaar door.

Dit zijn de documenten op basis waarvan
wij de besparing hebben berekend:

Solvena en DNN Groep

Kantoor DNN Groep
Industrieterrein Bargermeer IV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Productielocatie
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

KvK: 02323931
BTW nr. 8005.65.034.B.01
Telefoon: 0591 30 26 21
Fax: 0591 30 21 04
E-mail: [email protected]

Lekkage?

Meld uw lekkage aan via telefoonnummer
0591 - 30 26 21.

Klanttevredenheid

Wij vernemen graag of u tevreden bent.