40 jarig vakwerk

Het oudste Wedeflex dak in haar 40 jarige historie is aangebracht door de vakmensen van DNN en staat in Drenthe. De rackethal in Assen is het oudste levensloop bewijs van het product Wedeflex. Al 40 jaar geen nieuwe dakbedekking hoeven toe te passen. DNN “partner in daken”.

Bekijk hier het artikel Wedeflex Project in de Spotlight:

PROJECT IN DE SPOTLIGHT

Collega’s gezocht!

Wij zijn wegens enorme groei op zoek naar nieuwe dakdekkers (leeftijd tot 40 jaar) welke op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgever. Daarnaast mogen jonge mensen tot 25 jaar welke graag met de handen werken zich bij ons aanmelden om het vak te leren.

Wat bieden we?
De DNN-Groep biedt een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Alles is keurig geregeld volgens de geldende CAO. Daarnaast bieden wij scholing en cursussen, zodat vaktechnisch onze dakdekkers naar een hoger niveau worden gebracht. Bij DNN staat een leuke werksfeer met fijne collega’s bovenaan.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen voor een gesprek! Neem hierover contact op met Martijn Kerkdijk op telefoonnummer 0591 30 26 21 en of mailadres: martijn@dnn.nl.

DNN-Groep: “Partner in daken”

Groninger Forum

Dit filmpje van Oog TV geeft een mooi beeld van ons vakwerk op het Groninger Forum.

Project Eromes Marko

Samen met Buursema werkten we aan een prachtig project bij Eromes Marko in Wijchen. Met dank aan partner Unilin. Bekijk hier de projectfilm voor een goed beeld van onze werkzaamheden.

Gezondheidscentrum Nieuw Amsterdam

Opnieuw een dak naar volle tevredenheid opgeleverd. Het oude “omkeerdak” was aan vervanging toe en er waren problemen met het afschot. Samen met Wédéféx en architectenbureau Groen werd gezocht naar een passende oplossing. Uiteindelijk is het oude dakpakket volledig gesloopt tot op de houtwolcementplaten en daarna werd een een nieuw dak opgebouwd. Een dampremmende laag Wédémec, afschotverbetering met PIR isolatie en een vervolgens een twee laags systeem van Wédébase en Wédéflex D4 met daar overheen een ballastlaag van grind.

Tijdens de dakrenovatie gingen de werkzaamheden in het bedrijfspand gewoon door.

Op de foto een overzicht van het mooie eindresultaat!

DNN groep BV bouwt kinderboerderij in Luxemburg

DNN Groep BV heeft overeenstemming bereikt voor de bouw van het staalframe casco voor een kinderboerderij in Luxemburg.

het staalframe casco zal medio mei 2015 worden geplaatst de engineering en werkvoorbereiding voor dit project is inmiddels opgestart.