Goed werk

Het leveren van goed werk begint bij goed personeel!

 

Een kwaliteitsdak is pas echt waterdicht als de materialen kundig worden aangebracht door goed geschoolde vakmensen. DNN hecht veel waarde aan goed opgeleid personeel.

 

Alle DNN-medewerkers zijn geschoold bij Tectum, opgeleid conform de eisen van het VCA** certificaat en hebben de verplichte cursus “Gezond en veilig werken op het dak” gevolgd. Het DNN-personeel is opgeleid door de gerenommeerde fabrikanten van bitumen en kunststoffen dakbedekkingen en/of getraind door fabrikanten van vloeibare dakafdichtingen.

 

DNN is een erkend stage/leerbedrijf en heeft medewerkers in dienst als leermeester (voor dakdekkers). Ook maakt DNN gebruik van de inzet van Wajongeren en gaat dat uitbreiden met WWB-ers, WIA-ers en SW-ers.

 

Elke DNN-medewerker wordt 2 dagen per jaar uitgeroosterd voor het volgen van externe opleidingen en cursussen om hun vakmanschap up-to-date te houden, te trainen en te verbeteren. Maar ook intern wordt continu gewerkt aan het uitwisselen van kennis, ontwikkelingen en ervaringen door middel van toolboxmeetings.