Solvena, een DNN innovatie

Een Solvena-dak bestaat uit geprefabriceerde dakelementen, voorzien van isolatie en dakafwerking en met dragers van staal. Een slim concept, waarbij het complete dak van tevoren bij ons in de fabriek wordt gefabriceerd. Dat is een 100% gecontroleerd proces, waarbij we nooit te maken hebben met wind, regen, hitte of vorst. We kunnen onze werkzaamheden dus veel nauwkeuriger plannen. En ook de kosten zijn van tevoren veel beter te bepalen. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent.

Het Solvena-concept is uit te breiden met Solvena Energy. Met een Solvena Energy element worden gebouwen, bedrijfspanden en zwembaden zelfvoorzienend in hun energiebehoefte. De opgeslagen warmte kan ingezet worden voor bijvoorbeeld verwarming en koeling, het leveren van proceswarmte of tapwaterverwarming. Solvena Energy heeft een zeer gunstig effect op het reduceren van de EPC-waarde van een gebouw en draagt bij aan het energieneutraal bouwen. Solvena Energy kan ook toegepast worden in wanden en gevels.

 

Voordelen van Solvena

  • Solvena is een prefabdakelement dat werkt volgens het principe plug and play: eenvoudige montage en integratie in zowel nieuwbouw als renovatiebouw.
  • Meer dan alleen een dakelement! Solvena Energy benut als enige product in de markt ook de warmte van gevels en wanden.
  • Solvena is eenvoudig uitwisselbaar en uit te breiden.
  • Solvena is een uniek bouwelement met een hoge isolatiewaarde en afwerkingsniveau.

 

Kijk op www.solvena.nl voor meer informatie.